Elazığ’da Bir Ev Sarı-Lacivert Renklere Büyülendi

Fenerbahçe Tutkusuyla Boyanan Ev
Elazığ’da yaşayan 67 yaşındaki Mehmet Gülçek, hayat boyu süren Fenerbahçe sevgisini ilginç bir şekilde dışa vurdu. İki katlı evinin dış cephesini sarı
- lacivert renklere boyayan Gülçek, evin duvarlarını da Fenerbahçe armasıyla süsledi. Bu sıra dışı uygulama, mahallede dikkatleri üzerine çekti ve futbolseverlerin ilgisini topladı.
- Lacivert Aşk
- Mehmet Gülçek, 67 yaşında ve Elazığ’da ikamet ediyor.
- Evini Fenerbahçe renklerine boyayarak takıma olan tutkusunu gösterdi.
- Ailesiyle birlikte fanatik bir Fenerbahçe taraftarı.
- En büyük hayali, Fenerbahçe takımını evinde ağırlamak.
- lacivert renklere boyayan Mehmet Gülçek, Fenerbahçe sevgisini farklı bir şekilde ifade ederek ilginç bir örneğe imza attı.
Ailesiyle Birlikte Sarı
Mehmet Gülçek, ailesinin de kendisi gibi fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirtti. Yıllardır takımı desteklediklerini ve bu tutkuyu evlerine yansıtmak istediklerini ifade eden Gülçek, “Ailece Fenerbahçeliyiz. Bu sevgi bizi bir araya getiriyor. Evimizi de bu renklere boyayarak sevgimizi göstermek istedik” dedi.
Hayali: Takımı Evinde Ağırlamak
Gülçek, en büyük hayalinin Fenerbahçe takımını evinde ağırlamak olduğunu söyledi. Futbolcularla tanışmak ve onlara misafirperverlik yapmak istediğini vurgulayan Gülçek, “Fenerbahçe oyuncularının evime gelip bizimle birlikte çay içmesini çok isterim. Bu benim için en büyük mutluluk olur” şeklinde konuştu.
Bu sıra dışı uygulama, Elazığ’da sporun ve özellikle de futbolun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Evini sarı