Dolar 32,3373
Euro 35,1762
Altın 2.240,74
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Hafif Yağmurlu

Engin Akyürek ve Sarp Levendoğlu yeni dizide buluştu

13.11.2016
A+
A-
Engin Akyürek ve Sarp Levendoğlu yeni dizide buluştu

Sarp Levendoğlu ile Engin Akyürek Esaretin Bedeli isimli yeni dizide rol alacak.

Ekranların iki ünlü oyuncusu aynı dizide buluşuyor. Cast ve senaryo hazırlıkları devam eden Esaretin Bedeli isimli dizide, Sarp Levendoğlu ile Engin Akyürek başrolleri paylaşacak.

Tuba Büyüküstün’le birlikte rol aldıkları Kara Para Aşk dizisinden sonra kendi kabuğuna çekilerek setlere ara veren yeni bir dizide rol almayan Engin Akyürek sürpriz bir projeyle ekranlara dönüyor. Son olarak Küçük Ağa isimli dizi ve yönetmen Murat Şeker’in Deliormanlı isimli filminde başrol oynayan Sarp Levendoğlu ise yeni dizi Esaretin Bedeli’nin bir başka başrol oyuncusu olacak. Levendoğlu, dizide kötü karakteri oynayacak. Dizinin yayınlanacağı kanal ise henüz netlik kazanmadı.