Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Evrim Akın’la Ev Kuşu bu hafta kimin evinde?

30.01.2015
A+
A-
Evrim Akın’la Ev Kuşu bu hafta kimin evinde?

Evrim Akın ile Ev Kuşu yeni bölümü ile 31 Ocak Cumartesi günü Show TV’de izleyicileri ile buluşacak. Evrim Akın bu hafta yeni bölümde Aslı Omağ’ın evine konuk olacak.

Ev Kuşu, bugüne kadar filmlerde veya ekranlarda gördüğünüz birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor! Evrim Akın ile Ev Kuşu; Cumartesi günü oyuncu ve opera sanatçısı  Aslı Omağ’a  misafir oluyor. Evrim Akın, ünlü sanatçının ev halini ekranlarınıza getirip, tadına doyum olmaz renkli bir sohbetin kapılarını sizlere aralayacak.

Ev Kuşu’nda sıcak bir sohbet eşliğinde albümler açılıp, anılar tazelenecek. Ünlü sanatçının bugüne kadar hiç görülmemiş fotoğraflarına ve çok özel görüntülerine belki de ilk kez siz tanık olacaksınız.

Evrim Akın ile Ev Kuşu, 31 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’te yeni bölümü ile Show TV’de!