Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Gönül İşleri ekrana veda ediyor! İşte final tarihi

23.04.2015
A+
A-

Gönül İşleri hayranlarına büyük şok

Gönül İşleri ekrana veda ediyor! İşte final tarihi

Gönül İşleri dizisi final bölümüyle ekranda olacak. Gönül İşleri dizisinin final tarihi belli oldu.

Star Tv’de yayınlanan Gönül İşleri dizisi için final kararı alındı. Başrollerinde Sinem Kobal, Selma Ergeç, Bennu Yıldırımlar, Timuçin Esen ve Sezai Aydın gibi isimlerin yer aldığı, TMC Film imzalı Gönül İşleri dizisi 26 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan 28. bölümüyle ekrana veda edecek. Geçen yıl yaz aylarında başlayan dizi ilk başlarda büyük ilgi çekmişti. Ancak son dönemde dizi reyting kaybına uğramıştı. Dizi Pazar akşamı son defa ekranda olacak. Gönül İşleri final bölümüyle 26 Nisan Pazar 20.30’da Star TV’de!

GÖNÜL İŞLERİ FİNAL BÖLÜMÜ ( 28. BÖLÜM ) FRAGMANI

GÖNÜL İŞLERİ’NDE GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR
Tibet’in düğünden sonra Sevda’yı kaçırması ile tüm aile telaşlanır, Tibet’in peşine düşer ancak Tibet bu sefer hazırlıklıdır. Bedir, Yılmaz, Saadet ve Kemal, Tibet’in arabasının peşine düşmüş, hızla ilerlemektedirler ancak hem artık aile çok öfkelidir hem de Tibet aklını kaçırmış gibi hareket etmektedir. Sevda, kimsenin canı yanmadan kurtulabilecek midir? Sevda’nın evliliği ile sıra Saadet’e gelecekken düğünden sonra yaşananlar tüm planları alt üst etmiştir, yaşanan kötü olaylar zaten evlilikten korkan Saadet’i nasıl etkileyecektir? Ailedeki herkes diğerleri için endişelenmektedir ama hiç kimse kendisini tehlikeye atmaktan çekinmemektedir.