Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Güzel oyuncu Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde

02.07.2015
A+
A-
Güzel oyuncu Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde

Kanal D’nin sevilen komedi dizisi Kalbim Ege’de Kaldı’ya yeni oyuncu!

Son olarak Galip Derviş’e konuk olan güzel oyuncu Ferzan Hekimoğlu, dizide sağlık ocağında çalışan bir hemşire olan Alev’e hayat verecek. Başrollerini Alper Saldıran, Oya Unustası, Celile Toyon ve Eren Hacısalihoğlu gibi isimlerin paylaştığı yapım, zorla evlendirilen Zeliş ve Mustafa’nın eğlenceli hikayesini konu alıyor.

Kalbim Ege’de Kaldı, yeni bölümüyle şu an Kanal D’de!Ferzan-HekimoğluKALBİM EGE’DE KALDI 2. BÖLÜM KONUSU

Iraz Nene’nin oyununa gelen Zeliş ve Mustafa Boşanmaya Çalışıyor.Düğünden kaçarak Iraz Nene’nin oynadığı oyundan kurtulmayı düşünen Zeliş ve Mustafa çok geçmeden köyden çıkış olmadığını anlarlar. İkisi de kızgındır. Ailelerine bu evliliğin sürmeyeceğini hemen boşanacaklarını söylerler. Hatta dilekçeyi ilk kimin vereceğine dair iddialaşırlar. Ancak Iraz Nene boşanmalarına göz yummak niyetinde değildir. İkisine de yeni bir kuralı çıtlatıverir.

Boşanma davasını kim açarsa bütün mirası diğeri alacaktır. Bu bilginin etkisiyle Mustafa ve Zeliş için yeni bir soğuk savaş başlar.

İkisi de köy ahalisine mutlu çift oyunu oynarken evde birbirlerini delirtip boşanma davası açtırmaya çalışmaktadır. Ancak bu oyunları tatsız bir kazayla sonuçlanır.