Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Hangi diziler bitecek? İşte devam edecek ve final yapacak diziler

26.05.2017
A+
A-

Hangi diziler bitti hangileri devam edecek?

Hangi diziler bitecek? İşte devam edecek ve final yapacak diziler

Hangi diziler sezon finali yapacak hangi diziler bitecek? İşte sezon sonunda bitecek ve yeni sezonda devam edecek olan  yerli diziler…

Haziran ayında yaz sezonu öncesinde çok sayıda dizi sezon finali yapacak. Eylül ve Ekim aylarında yeni bölümleriyle devam edecek olan diziler belli oldu. İşte sezon finali yapacak ve yeni sezonda devam edecek olan diziler….

Kanal D’nin 4 dizisi sezon finali yapacak. İsimsizler, Vatanım Sensin, Arka Sokaklar ve Adı Efsane, yaz döneminde yayınlanmayacak. Bu dört dizi, Eylül ve Ekim 2017’de yeni sezon bölümleriyle ekranda olacak. Kanal D’nin dizilerinden Bodrum Masalı ve Hayat Şarkısı ise Haziran ayındaki son bölümleriyle final yapacak ve ekrana veda edecek.

Star TV’de yeni sezonda devam edecek diziler de belli oldu. Anne, Söz, İstanbullu Gelin, Beni Affet, Cesur ve Güzel, Fazilet Hanım ve Kızları dizileri sezon finali yapacak. Bu diziler de yeni sezonda ekranda olacak. Ancak Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in başrolde oynadığı Kara Sevda dizisi final yapacak.

ATV’de ise Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri Eylül 2017 sezonunda yeni bölümleriyle yayınlanacak. Kerem Bürsin’in dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek ise final yaparak veda edecek.

Fox TV’nin sezon finali yapacak olan dizileri , Çoban Yıldızı, Kalbimdeki Denize ve No 309 ise yeni sezonda devam edecek. Geçen sene yaz dizisi olarak başlayan ancak reytinglerde başarılı sonuçlar alan romantik komedi No 309 da sezon finalinin ardından 3 ay sonra yeniden ekranda olacak. Fox TV’de bu sezon yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi de yayından kalkacak diziler arasında…

Show TV’de ise fenomen dizi İçerde, en başta planlandığı gibi tek sezon olacak. Dizi Haziran’daki finaliyle ekrana veda edecek. Show TV’nin dizilerinden Yeni Gelin ise yeni sezonda da yayınlanacak.

TRT 1’in dizilerinden Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid ve Adını Sen Koy​ dizileri Haziran’da sezon finalinin ardından Eylül 2017 döneminde de yeni bölümleriyle ekranlarda olacak. TRT’nin efsane dizilerinden olan Seksenler ise final yaparak veda edecek. TRT’nin yeni dizilerinden olan Lise Devriyesi de erken final yapan diziler arasına katılıyor.