Dolar 46,0408
Euro 53,0791
Altın 6.409,16
BİST 13.694,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27 °C
Açık

Burcu Esmersoy hayalindeki erkeği anlattı

06.04.2014
A+
A-

Burcu Esmersoy hayalindeki erkeği anlattı..Güzel sunucudan özel açıklamalar

Burcu Esmersoy hayalindeki erkeği anlattı
Google news abone ol

Marie Claire’in Nisan ayı kapak güzeli Burcu Esmersoy oldu. Esmersoy, işten aşka, erkeklerden modaya birçok konuda açıklamalarda bulundu.

İşte Burcu Esmersoy röportajından öne çıkan başlıklar…

“YALANCI VE RİYAKAR İNSANLAR BENİ ŞAŞIRTMIYOR”
1- Bugün sizi en çok neler şaşırtıyor ya da hiç şaşırtmıyor?

– Yalancı, riyakâr insanlar hiç şaşırtmıyor. Birbirinin gözüne ilk günkü kadar aşkla dolu bakabilen insanlar ise çok şaşırtıyor.

“AŞIK OLUNCA AKIL SAĞLIĞI GİDİYOR”
2- Kariyeriniz mi, aşk mı yoksa bağımsızlığınız mı daha önemli?

– “Evlilik mi kariyer mi?” derseniz, mantığımın sesini dinleyerek kesinlikle “kariyer” derim ama işin içinde aşk olunca o bambaşka bir şeye dönüşüyor, akıl sağlığınızı kaybediyorsunuz!

3- Erkeklerden bugüne dek ne öğrendiniz?

– Basit cümleler kurmak ve sizi anlamasını beklemek yerine kendinizi anlatmanız gerektiğini öğrendim.

4- Kadınların en hayran verici özelliğinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

– Doğurganlıkları…

5- Aşk adına yaptığınız en çılgınca şey neydi?

– Çılgınca değil belki ama ben normalde duygularını çok açık şekilde ifade eden biri değilim. Ketumumdur. Ama aşık olduğumda değişirim. Çok açık olurum hayatımdaki insana, plansız hareket ederim.

burcu-esmersoy“APTAL ERKEKLERE KATLANAMIYORUM”

6- Ne tür erkeklere katlanamazsınız?

– Kişiliği oturmamış, aptal erkeklere hiç katlanamıyorum.

“KIVANÇ TATLITUĞ’U ÇOK BEĞENİYORUM”

7- Erkek olsaydınız kim gibi olmak isterdiniz?

– Matthew McConaughey’i çok beğeniyorum. Yıllardır takip ederim, hatta ilk ben keşfettim. (Gülüyor) Hem fiziksel özellikleri, hem işindeki başarısı hem de eşine olan aşkı ile favorim. Türk ismi vereceksem de Fatih Terim… Çok karizmatik ve başarılı… Kıvanç Tatlıtuğ’u da çok beğeniyorum. Sevdiği kadına sahip çıkar, elinden tutar herkesin karşısına çıkartır. Ayrıca başarılı, kendini çok iyi yetiştirdi. Ama benzemek değil de, hayranlıktan söz edersek seçimim İbrahimovic olurdu. Karşısında konuşamayacağım tek insan kendisi.

“SİZİ AĞLATTIĞI HALDE BİRKLİKTE OLMAYA DEVAM ETTİĞİNİZ ERKEKLERburcu 2 DE  OLUYORMUŞ”

8- Hiç şaşırarak “İçimde bu duygu da varmış” dediğiniz oldu mu?

– Kadın erkek ilişkileri söz konusu olduğunda arkadaşlarıma “Bir erkek seni ağlatıyorsa onunla kesinlikle birlikte olma” derdim ama gerçek hayat öyle değilmiş. Ağladığınız halde birlikte olmaya devam ettiğiniz erkekler de oluyormuş.

“1 KEZ AŞIK OLDUM”

9- Kaç kez aşık oldunuz?

– Sadece bir…

10- Dünyayı yönetecek gücünüz olsaydı ilk neyi değiştirirdiniz?

– Savaş ve açlık olmamasını sağlardım. Maddi anlamda eşitlik getirmeye çalışırdım. Sınıf farklılıklarını ortadan kaldırırdım.

ETİKETLER:
MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.