Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Hayat Şarkısı dizisine şok sahne! Cevher öldü mü?

16.03.2016
A+
A-
Hayat Şarkısı dizisine şok sahne! Cevher öldü mü?

Hayat Şarkısı’nın 6. bölümü sosyal medyaya damga vurdu. Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı.

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ahmet Mümtaz Taylan, Ecem Özkaya ve Tayanç Ayaydın’ın paylaştığı dizi dün akşam son sahnesi ile nefesleri kesti. İzleyicileri şoke eden sahne, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Hayat Şarkısı 6. bölüm final sahnesinde Hüseyin ve Kerim’e kızıp fenalık geçiren Bayram Cevher hastahaneye kaldırılıyor. Peki Bayram Cevher ölecek mi?

İşte Hayat Şarkısı 7. bölüm fragmanı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerim, okuldan atılmasına sebep olan Aylin’i babasının tuttuğu fikrine kapılmıştır ve babasına karşı öfkeli bir tutum içerisindedir. Bayram, Kerim’in isyan içerisinde olmasından bir iftiraya kurban gittiğini anlar ve Almanya’da bulunması ve hesap sorulması için Aylin’in peşine avukatlarını gönderir.

Bu haberi alan Hülya ise, telaşa kapılır. Aylin’i, Bayram’ın avukatlarından önce bulup suskun kalmasını sağlamak için plan yapar. Mahir ise, Filiz’i tekrar kontrol altına alabilmek için Mine ile yakınlaşır. Amacı Mine’nin, Filiz’e destek vermesine engel olmaktır; ancak Mine kolay lokma değildir. Mine, Mahir ile yakınlaşır ama Filiz’i, Hülya’ya karşı doldurmaya devam eder.

Hüseyin ile platonik bir sevda içerisinde olan Melek’i ise, acı bir sürpriz beklemektedir. Zeynep, Hüseyin’in Melek ile yaptığı telefon görüşmesine kulak misafiri olmuştur. Melek’in, Hülya’nın ablası olduğunu bilen Zeynep, Melek’den kurtulmak için bir plan yapar ve babası Müfit’den yardım ister.

ETİKETLER: ,