Dolar 32,4799
Euro 34,9320
Altın 2.437,00
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

İçerde dizisi yeni bölüm bu akşam var mı?

09.01.2017
A+
A-

İçerde dizisi 16. ve yeni bölüm 9 Ocak Pazartesi yayınlanacak mı?

İçerde dizisi yeni bölüm bu akşam var mı?

İçerde dizisi 9 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek 16. bölümüyle nefesleri kesecek.

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi İçerde, bir haftalık aradan sonra bu akşam çok konuşulacak yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Coşkun’un Mert’ten ailesinin kim olduğunu söylemesi karşılığında Celal’i ele vermesini istemesi, Mert’i büyük bir çıkmaza sokacak. Bir yanda hayatı boyunca aradığı ailesini bulma ihtimali, bir yanda ise ailesi bildiği Celal’e ihanet etme durumu Mert’i hayatının en büyük sorgulamasına itecek.

Sarp, Melek’le olan ilişkisinde kararlı adımlarla devam ederken; güvenlik kamerası görüntülerinin Mert’te olduğunu öğrenecek.  Görüntüleri ele geçirmek için Mert’in evine girmeye karar veren Sarp, amacına ulaşabilecek mi?

Yayınlanan fragmanlarıyla heyecanı yükselten İçerde’nin yeni bölümünde “Mert’in seçimi ne olacak?”, “Sarp görüntüleri ele geçirmeyi başarabilecek mi?”, “ Celal, Mert’in kendisini ele vermesine izin verecek mi?” gibi sorular yanıt bulacak.

DEFNE HALMAN DA İÇERDE!

Reyting rekortmeni *İçerde*’nin yeni bölümünde diziye sevilen oyuncu Defne Halman konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Güçlü oyuncu kadrosu, ezber bozan hikayesiyle her hafta izleyenleri ters köşeye yatıran dizide Halman, sürpriz bir rolle ekrana gelecek.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun üstlendiği İçerde’nin yeni bölümü 9 Ocak Pazartesi günü Show TV’de ekrana gelecek.