Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

İki Yalancı dizisi neden bitti ?

26.08.2017
A+
A-

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in dizisi İki Yalancı ne zaman final yapacak?

İki Yalancı dizisi neden bitti ?

Kanal D’nin yaz dizilerinden olan İki Yalancı erken final yaparak ekrana veda edecek. İki Yalancı dizisinin final tarihi de belli oldu.

Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin‘in paylaştığı dizi yeni sezonu göremeden yayından kaldırılıyor. Yapımcılığını Tükenmez Kalem Film’in, yönetmenliğini Eda Teksöz’ün, senaristliğini ise Gani Müjde’nin üstlendiği İki Yalancı dizisi, 9. bölümde ekrana veda ediyor.

Tükenmezkalem Film tarafından hazırlanan dizi, reytinglerde bir türlü kanalı zirveye yaklaştıramamıştı. Dizinin final yapacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu. Bodrum ve İstanbul’da çekilen dizinin başlarken de 10 hafta yayınlanması, reytinglerde büyük bir başarı yakalanırsa ancak devam kararı alınması planlanıyordu. Ancak beklenen reyting başarısı elde edilemedi. Son olarak 7. bölümü yayınlanan dizi, 2 hafta sonra ekrana gelecek olan 9. bölümle final yapacak.

İşte Tükenmezkalem Film tarafından yapılan açıklama;

“Kanal D’de yayınlanan başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı, yaz döneminin çok sevilen dizisi İki Yalancı yazın bitmesi ve yeni yayın döneminin başlaması nedeniyle 9. Bölüm itibariyle ekranlara veda ediyor.

Yaz boyunca defalarca birincilik alan ve son yayınlandığı bölüm ile de ABC1 kategorisinde gününün en çok izlenen dizisi olan İki Yalancı’da beraber çalıştığımız başta oyuncularımız olmak üzere, tüm ekip ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.”

İKİ YALANCI DİZİSİ GENEL KONUSU
Zengin olma hayalinin peşinde
Sevgilisi tarafından terk edilen Serkan ile işinden atılan Duygu’nun yolları Bodrum’da kesişir. Kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili, gönüllerine düşecek sevdadan habersizdir.