Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

08.08.2015
A+
A-

İlişki Durumu Karışık dizisi yeni bölüm bu akşam neden yok işte yanıtı

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm neden yayınlanmıyor?

İlişki Durumu Karışık dizisi 8 Ağustos Cumartesi akşamı yeni ve 6. bölümü neden yok? İlişki Durumu Karışık yeni bölümü son anda Show TV’nin yayın akışından çıkarıldı.

Show TV’nin sevilen yaz dizisi İlişki Durumu Karışık bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelmiyor. Show TV’nin son anda yaptığı akış değişikliği nedeniyle dizinin yerine Zaman Makinası adlı Türk filmi yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü 15 Ağustos’ta ekranlarda olacak.

İlişki Durumu Karışık yeni bölümde (15 Ağustos) neler olacak?

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor. Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.İlişki-Durumu-Karışık-6-2

“İlişki Durumu: Karışık”ın altıncı bölümünde; Ece ve Efe, Ayşegül’le Can’ın yaptığı evlilik sözleşmesini bulmuştur. Dört bir yandan sıkışan Can ile Ayşegül gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilecek midir? Can ve Ayşegül arasını bozmakta kararlı olan Mediha yeni bir planı devreye sokar; ancak işler sandığı gibi gitmeyecektir. Can alyansını Elif’ten alır. Alyansın Elif de olduğunu öğrenen Ayşegül büyük bir kıskançlık içine girer ve soluğu Elif’in karşısında alır. İki kadın Can için birbirine meydan okur. Can’ın filmi için basın gösterimi yapılacaktır. Handan Can’ın özellikle Ayşegül’le katılmasını ister. Ancak işler karışacak ve Can; Ayşegül’le Elif arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır! Can’ın tercihi Elif mi olacaktır yoksa Ayşegül mü?
İlişki-Durumu-Karışık-1