Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

İşte Benim Stilim Ünlüler’in ilk bölüm konukları kimler?

01.01.2016
A+
A-

İşte Benim Stilim Ünlüler yeni jürisi ve ünlü güzelleriyle başlıyor..

İşte Benim Stilim Ünlüler’in ilk bölüm konukları kimler?

İşte Benim Stilim Ünlüler’in ilk bölüm konukları belli oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER’DE YARIŞACAK ÜNLÜ GÜZELLER İÇİN TIKLAYIN

TV8’de yeni jürisi ve yarışmacılarıyla 1 Ocak 2016 Cuma akşamı yayına başlayacak olan programı İşte Benim Stilim Ünlüler’e sürpriz isimler konuk olacak.

NUR YERLİTAŞ’IN YENİ KANALI BELLİ OLDU

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstleneceği, jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı, Ivana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in bulunduğu programın ilk bölümüne Soner Sarıkabadayı ve Roya konuk olacak. İşte Benim Stilim jürisinden Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ayrılmış yerlerine ise Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya gelmişti.

İŞTE BENİM STİLİM’İN ÜNLÜLERİ PARTİDE BULUŞTU

Yeni jüri üyesi Hakan Akkaya geçtiğimiz yıllarda Show TV’de yayınlanan Bugün Ne Giysem’e Ivana Sert ve Uğurkan Erez’le birlikte jüride yer almıştı. İşte Benim Stilim Ünlüler ilk bölümüyle cuma 20.00’da TV8’de!

AYŞENUR BALCI BİRİNCİ OLDU GÖZYAŞLARIYLA YAŞADIKLARINI ANLATTI