Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

İşte Benim Stilim’den kim elendi (24 Kasım 2015)

25.04.2015
A+
A-

İşte Benim Stilim’de Sinem Umaş ve Büşra Eyen Siral mı elendi?

İşte Benim Stilim’den kim elendi (24 Kasım 2015)

24 Nisan 2015 eleme gecesinde İşte Benim Stilim yarışmasında kim elendi belli oldu. Bu hafta İşte Benim Stilimde Sinem Umaş ve Büşra Eyen Siral jürinin önüne çıktı.

Eleme gecesinde performansların tamamlanmasının ardından İşte Benim Stilim jürisi oylamaya geçti. İlk olarak galada en düşük puanı alan isim açıklandı. İşte Benim Stilim’de en kötü puanı alarak elemeye çıkan ilk isim Büşra Eyen Siral oldu. Ardından yarışmacılar elenmesini istedikleri ismi işte-benim-stilimde-kim-elendi-büşra-eyen-siral-mi-sinem-umaş-mi.jpgverdiler. En çok adı söylenen kişi Sinem Umaş oldu ve İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Sinem Umaş adının söylenmesine hayli öfkelendi ve yarışmacılara tavır koydu. Sinem Umaş ve Büşra Eyen Siral karar için İşte Benim jürisinin önüne geçti.

Bu hafta İşte Benim Stilimde kim elensin sorusuna jürinin verdiği yanıt şöyle;

Linet Büşra elensin dedi.
Nur Yerlitaş Büşra elensin dedi.
İvana Sert ise Sinem Umaş elensin dedi.
Uğurkan Erez ‘Sinem Umaş’ elensin dedi.
Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu’nun oyu belirledi. Kemal Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi ilan etti.

busra eyen siral

BÜŞRA EYEN SİRAL KİMDİR?

İşte Benim Stilimde bu hafta elenen Büşra Eyen Siral güler yüzlü vedasıyla Nur Yerlitaş’ı kendisine hayran bıraktı. Büşra Eyen Siral’i jüri alkışlayarak uğurladı ve vedasının güzelliği için teşekkür etti.