Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kapışma yarışması Show TV ekranlarında başlıyor

22.05.2015
A+
A-

Mustafa Ceceli ve Bengü’den yeni müzik yarışması

Kapışma yarışması Show TV ekranlarında başlıyor

Show TV ekranlarında Kapışma isimli yeni bir müzik yarışması başlıyor. İşte Kapışma yarışması jüri üyeleri ve bilgileri

Show TV’de, Haziran’da ekrana gelecek olan “Kapışma” yepyeni, eğlenceli bir yarışma programı. Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapacağı yarışmada, pop müziğin iki güçlü sesi; Bengü ve Mustafa Ceceli de, takım kaptanı koltuğunda oturacak,  “Kapışma”da, her hafta 18 yarışmacı, hem finale kalmak, hem takım kaptanlarıyla düet yapabilmek, hem de 20 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya kapışacak. Bunun için yapmaları gereken tek şey ise, iki tur boyunca ayakta kalarak gecenin en iyi sesi olmayı başarabilmek. Kaybedenler ise bugüne kadar hiçbir televizyon programında görülmemiş oyunlar ve eleme yöntemleriyle, ömür boyu unutamayacakları birer anı ile geceye veda edecekler.

Ama her şey bu kadarla da bitmiyor. 18 isim seslerini kapıştırırken, kaptanlar da kendi takımını birinci yapabilmek için kapışacak ve gecenin sonunda elenen takımın kaptanı da, yarışmacısıyla birlikte bu oyunlardan nasibini alacak. Her hafta birincisine 20 bin lira kazandıran, takım kaptanlarını da yarıştıran tek yarışma “Kapışma” yaz sezonun en dinamik ve en eğlenceli yapımlarından.
kapışma-yarışması-show-tv