Dolar 46,0408
Euro 53,0791
Altın 6.409,16
BİST 13.694,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27 °C
Parçalı Bulutlu

Kara Para Aşk dizisinden ayrıldı şimdi ise…

02.02.2015
A+
A-

Tuvana Türkay’dan sürpriz karar…

Kara Para Aşk dizisinden ayrıldı şimdi ise…
Google news abone ol

Kara Para Aşk dizisinden ayrılan Tuvana Türkay çok farklı bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Ekranların popüler ismi Tuvana Türkay, müzikte de iddialı. ENBE’nin yeni albümünde söz ve müziği kendisine ait bir şarkı seslendiren Türkay’ın albümü yolda…

Kara Para Aşk dizisindeki Bahar rolüyle dikkat çeken Tuvana Türkay, sadece oyunculuğuyla değil, sesi ve müziğiyle de adından söz ettiriyor.

Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları’nda okuyan Tuvana Türkay, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın yeni albümü ‘2015’te sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Ara Ne Olursun’ isimli şarkıyı seslendirdi.

KENDİ ALBÜMÜNE HAZIRLIK YAPTI

100’den fazla şarkı sözü ve 30’a yakın bestesi olan Türkay, “İçinden duygular dolup taşan biri olarak hem çok ağlayan, hem de çok gülen insanlardanım.

Bir şekilde içimdeki duygu fazla geliyor ve dışarıya taşıyor. Piyano çalmayı da kendim öğredim” dedi. Bir albüm hazırlığı içinde olan Türkay, böylece kendi albümü öncesi nabız yoklamış oldu.

AT BİNİYOR, DALIŞ YAPIYOR

Sadece sanata değil, spora da düşkün olan Türkay’ın Kapadokya’da kendine ait bir atı var. Her boş anında at binmeye giden genç oyuncu, aynı zamanda binicilik lisansı sahibi. Ayrıca yüzmeyi de çok seven Türkay, Kaş’a giderek sık sık dalış yaptığını söyledi.

Okan IŞIK- BUGÜN GAZETESİ

MUSTAFA YAMANER