Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kara Sevda’ya Güney Kore’den ödül

08.09.2016
A+
A-
Kara Sevda’ya Güney Kore’den ödül

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen Kara Sevda, Güney Kore’de gerçekleşen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde jüri özel ödülüne layık görüldü.

KARA SEVDA’NIN YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU

Dünya çapında iddialı rakiplerinin arasında jüri özel ödülüne layık görülen Kara Sevda’nın ödülünü dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve yönetmeni Hilal Saral aldı.

Kara Sevda’nın 10. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde finale kalmasının ardından 8 Eylül’de düzenlenen ödül töreni için Seul’e giden Burak Özçivit ve Hilal Saral, Güney Kore’den ödülle dönüyor!

Uluslararası dizi sektörünün büyük ilgi gösterdiği organizasyonda En İyi Dizi dalında Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Kara Sevda’nın ödülünü yönetmen Hilal Saral ve Burak Özçivit birlikte aldı. Hilal Saral sahneden “Anlattığımız hikayenin ülke sınırlarını aşıp kardeş ve güzel ülke Güney Kore tarafından ödüllendirilmesi çok gurur verici. Ülkemiz Kore dizilerini çok seviyor, ben de çok seviyorum. Ortak duygumuzun aşk olduğunu ve bu yüzden birbirimize yakın hissettiğimizi düşünüyorum. Ödül için çok teşekkür ediyorum” cümleleriyle teşekkür ederken Burak Özçivit konuşmasına Korece “Merhaba” diyerek başladı. Ödülü tüm Kara Sevda ekibine ithaf eden Burak Özçivit “Ödül için gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de yaptığımız işin dünyanın bir ucunda böyle bir ödülle bize geri dönmesi bizi çok mutlu ediyor. Bu ödülü Kara Sevda çalışanları adına alıyorum. Jüriye çok teşekkür ediyorum. Yaşadığı onca soruna rağmen aslanlar gibi dimdik ayakta duran yüce Türk Halkı’na da buradan selamlar iletiyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!” cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.hilal-saral-yonetmen-kara-sevda

Hilal Saral ve Burak Özçivit yarın Türkiye Seul Büyükelçiliği himayesinde gerçekleşecek Kara Sevda gösteriminin ardından Koreli izleyicilerle biraraya gelecek.

SEUL DRAMA ÖDÜLLERİ HAKKINDA:  Bu yıl 10. kez düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’ne 2016 yılında 51 ülkeden 265 başvuru yapıldı. Ödül organizasyonunun ön elemelerinde 28 yapım ve 28 kişi finalist olmaya hak kazandı. Ay Yapım’ın Star TV’de ekrana gelen iddialı dizisi Kara Sevda da hem En İyi Dizi hem de En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde finale kalmayı hak kazanmıştı. Seul Drama Ödülleri’nde daha önce Türkiye’den Ezel’e Jüri Özel Ödülü,  Medcezir’e En iyi Dizi, Kara Para Aşk’taki rolüyle de Engin Akyürek’e En İyi Aktör ödülü layık görülmüştü.

ETİKETLER: ,