Dolar 32,4231
Euro 34,4334
Altın 2.485,15
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26 °C
Parçalı Bulutlu

Karadayı dizisinde merakla beklenen sahneler geliyor

20.04.2015
A+
A-

Karadayı hayranlarının uzun süredir merakla beklediği sahneler bu akşam ekrana geliyor

Karadayı dizisinde merakla beklenen sahneler geliyor

Karadayı dizisinde bu ajşam yeni bölümünde Feride, babası Mehmet Saim’in öldürdüğü annesini gözyaşlarıyla toprağa verecek.

Karadayı hayranlarının uzun süredir merakla beklediği sahneler bu akşam 107. bölümde ekrana geliyor.Yürekleri yakacak bölümde; hırsızlık suçu verildiği için annesinin ölümüne inanmayan Feride nihayet katilin babası olduğunu öğrenecek.

KARADAYI’DA UZUN SÜREDİR MERAKLA BEKLENEN SAHNELER EKRANA GELİYOR!
Yeni bölümde; cinayete tanık olan evin çalışanları Vedat ve Mualla kaçmaya karar verecekler. Kerime’nin kanının yerde kalmasını istemeyen Vedat, Feride’ye annesini, babasının öldürdüğünü anlatacak. Annesini kaybeden ardından da babasının katil olduğunu öğrenecek olan Feride’nin ızdırabı ekran başındaki milyonları derinden etkileyecek.

karadayı-mahir-feride-107

MEHMET SAİM İÇİN ÇEMBER DARALIYOR!
Geçtiğimiz bölümde, Mehmet Saim’in büyük bir soğukkanlılıkla karısını öldürmesi izleyenleri şoke etti. Yeni bölümde Mehmet Saim akıl almayacak acımasızlıkla oyununu oynamaya devam edecek. Feride’ye karısını kaybetmiş, üzgün, gözü yaşlı baba rolünü oynarken Müdür Selim ve Savcı Adnan’la işbirliği yaparak Kerime’nin ölümünün üstünü kapatmaya çalışacak.
karadayı-mahir-107
Feride, hapiste olan Mahir’in yardımı olmadan babasının katil olduğunu ortaya çıkarabilecek mi?, Her zaman adaletten yana olan Feride, gerçekleri ortaya çıkarmak için nasıl bir yola başvuracak?, Mehmet Saim’in kusursuz planı işleyecek mi? gibi birçok soru yeni bölümde yanıt bulacak.

Ay Yapım imzalı senaristliği Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar’ın üstlendiği Karadayı 20 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’da ATV’de…

KARADAYI 107. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KARADAYI 107. BÖLÜM 2. FRAGMANI