Dolar 47,9207
Euro 56,0036
Altın 6.948,31
BİST 14.458,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29 °C
Parçalı Bulutlu

Karagül 76. bölümde Kendal zor durumda!

20.03.2015
A+
A-
Karagül 76. bölümde Kendal zor durumda!
Google news abone ol

Karagül dizisi 20 Mart Cuma yeni bölümde Kendal’ın ofisi basılıyor! İşte bu akşam Karagül’de yaşanacaklar

Çocukların kaybolduklarını öğrenen, Ebru, Narin ve Sibel, Elif’in de yardımıyla onları bulmak üzere yola çıkarlar. Selçuk’un vurulduğunu bilen Şahin, diğer adamları da geri çağırır ve hesabı kesmek üzere geri döner, ancak Şahin ve adamlarını hiç tahmin etmedikleri bir son beklemektedir. Sibel ve Ayşe arasındaki gerginlik, Ayşe’nin büyük bir kırılma yaşamasıyla birlikte son bulur. Ayşe konağın ortasında Sibel’in annesi olduğunu haykırır.

Kardeşini, kendi kazdırttığı mezarın başında ölü gibi bulan Kadriye, hayatının en büyük pişmanlıklarından birini daha yaşar. Sırtında taşıyarak yola kadar indirse de, Fikriye için çok geç olma ihtimali büyüktür. Oğuz, Serdar’ın, Kendal’ın adamları tarafından öldüresiye dövüldüğünü görünce Kendal’ın ofisini basar. Yaptıklarından tereyağından kıl çeker gibi sıyrılan Kendal Oğuz’un üzerine gitmekten vazgeçmez. Ancak Kendal’ın haberinin olmadığı şey, Kenan’ın, yarım kalan hesapları kesmek üzere son derece kararlı bir şekilde, yola çıkmış geliyor olmasıdır.

MUSTAFA YAMANER