Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Karagül 79. bölümde Kendal ölüm döşeğinde!

10.04.2015
A+
A-
Karagül 79. bölümde Kendal ölüm döşeğinde!

Karagül dizisi 10 Nisan Cuma yayınlanacak 79. bölümde kaza geçiren Kendal ölüm kalım mücadelesi veriyor. Karagül dizisinde bu akşam yeni bölümde trafik kazası sonucunda Kendal ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır.

Ölüm döşeğinde olan Kendal’ın haberi Kadriye ile birlikte fabrikadakilere de ulaşır. Panik başlar. Ve alacaklılar kapıya dayanır.  Bu durumdan en büyük payı Baran alırken, Kadriye ve Kenan bu işe el koysa da girilen krizden çıkmak artık o kadar kolay değildir.

Gitmekten vazgeçen Serdar ve Deniz için yeni ve umutlu bir bekleyiş başlar. Baran’ın ön ayak olduğu kafe işi için herkes kollarını sıvar. Kafe başta Narin ve Ebru olmak üzere herkes için yeni bir nefes olacaktır.Karagül-kendal

Melek’in Sabri’yi ziyarete gittiği sırada Sabri’yi gören birisi jandarmaya ihbar eder. Bu durum o sırada orada olan Özlem için hiçte iyi sonuçlanmayacaktır. Diğer yandan Kasım’ın ısrarlı aramaları sonucunda, Özlem kaderinin değişeceğini bilmeden kendi sonuna doğru hızla yürümektedir. Karagül yeni bölümüyle 10 Nisan Cuma saat 20.00’de FOX’ta!
KARAGÜL 79. BÖLÜM FRAGMANI