Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Karagül dizisi 82. bölümde büyük yüzleşme!

01.05.2015
A+
A-
Karagül dizisi 82. bölümde büyük yüzleşme!

Karagül dizisi 1 Mayıs Cuma 82. ve yeni bölümde Kenan, Kendal için hazırladığı intikam planını ince ince işlerken, kazadan sonra ilk defa yüzleşirler. Kendal artık Kenan’ın kendisi için hazırladığı cehennemin ortasında kaldığını anlar.

Kendal’ın yokluğu artık Şamverdi ailesini iyiyen iyiye etkilemeye başlar. Özlem’i kabul etmeyen Kadriye ana ne kadar dirense de fabrika ödemler yapılmadığı için dayanamaz ve kapanır.

Oğuz’un Narin için harekete geçeceğini öğrenen Deniz, ortalıkta tam anlamıyla bir kasırga gibi eser. Önce Narin’e sonra Baran’a içindeki he rşeyi kusar. Bu durumdan haberi olmayan Baran delirir. Konağın ortasında annesine söylemediğini bırakmazken Ebru’da payını alır.  Artık yaşadıklarına dayanamayan Narin, büyük bir isyanın eşiğindedir.

Tüm bu olayların tam ortasında kalan Ebru, her şeyi düzeltmek için çabalasa da her şey gittikçe iyileşeceğine sarpa sarmaya başlar ve Baran’ın okları Ebru’ya döner. Bu duruma sessiz kalmayan Ada ve Maya, annelerinin arkasında durur. Bu da kardeşler arasındaki yeni bir fırtınanın habercisidir.  Karagül yeni bölümüyle 01 Mayıs Cuma saat 20.00’de FOX’ta!

KARAGÜL 82. BÖLÜM YENİ FRAGMANI