Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kenan İmirzalıoğlu Deniz Gezmiş rolünü canlandıracak

19.05.2015
A+
A-

Ünlü oyuncudan çok ses getirecek proje

Kenan İmirzalıoğlu Deniz Gezmiş rolünü canlandıracak

Kenan İmirzalıoğlu yeni filminde Deniz Gezmiş rolünü oynayacak.

Karadayı dizisiyle 3 sezondur ekranlarda olan Kenan İmirzalıoğlu çok ses getirecek yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu senaryosunu ünlü gazeteci Can Dündar’ın yazdığı filmde, 68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’i canlandıracak.
Deli Yürek (Yusuf), Ezel ve Karadayı dizisindeki Mahir Kara rolüyle ekranlara gelen Kenan İmirzalıoğlu, yeni sinema filminde 68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’i canlandıracak. 1972 yılında asılarak idam edilen ve dün 66’ncı doğum günü olan Gezmiş’in hayatını anlatacak filmin senaryosunu gazeteci Can Dündar yazdı. 68 kuşağının öncü sol lideri Deniz Gezmiş 72 yılının Mayıs ayında sabaha karşı dar ağacına gönderilmişti. İmirzalıoğlu konuyla ilgili olarak görüştüklerini ama henüz netleşen bir şey olmadığını söyledi. Kenan İmirzalıoğlu dönemi canlandırmak için Deniz Gezmiş’i tekrar yaşatacak!

Deli Yürek’ten Acı Hayat’a, Ezel’den Karadayı’ya başrolünü üstlendiği her yapımda hayatın sillesini yedi ve yeraltı dünyasına yöneldi. Gerek sevdiği kadın, gerek ailesi uğruna iyilerin kahramanı kötülerin düşmanı oluverdi. Meslek hayatı boyunca intikam almaya devam etmeye karar vermediyse kendisini “mahallenin ağır abisi” rolleri dışında da izlemek isteriz.

Kenan İmirzalıoğlu Deli Yürek’ten Acı Hayat’a, Ezel’den Karadayı’ya başrolünü üstlendiği her yapımda hayatın sillesini yedi ve yeraltı dünyasına yöneldi. Gerek sevdiği kadın, gerek ailesi uğruna iyilerin kahramanı kötülerin düşmanı oluverdi.

DENİZ GEZMİŞ’İ CANLANDIRACAK

Artık sinemaya ağırlık vermeye karar veren oyuncu, Kenanİmirzalıoğlu, Can Dündar’la Etiler’deki bir restoranda buluştu. İkilinin filmprojesi için bir araya geldikleri öğrenildi. Oyuncunun, senaryosunu Dündar’ınyazdığı filmde, 68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’icanlandıracağı konuşuluyor.

Özel bir üniversitenin ‘11’inci İletişim Ödülleri’, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Öğrencilerin oylarıyla belirlenen ödüllere; Kenan İmirzalıoğlu, Ayşe Hatun Önal, Erol Evgin ve Melike İpek Yalova gibi isimler layık görüldü.

KARADAYI İZHİHAMI

‘Yılın En Başarılı Oyuncusu’ seçilen İmirzalıoğlu’nun salona girmesiyle izdiham yaşandı. Yüzlerce öğrencinin alkış yağmuruna tuttuğu oyuncu için törene 10 dakika ara verildi.

Final yapmaya hazırlanan ‘Karadayı’yla ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, “Bir dizinin final yapması mezuniyet gibidir, hem sevinirsiniz hem de ayrıldığınız için üzülürsünüz” dedi.

Daha önce dizi saatlerinin 90 dakika olmasını eleştiren ve artık dizilerde rol almayacağını söyleyen oyuncu, konuya açıklık getirdi: “Dizilerde rol almayacağım demedim, uzun dizi olursa oynamayacağım. Dizi saatleri 60 dakikaya inerse ve öyle bir proje gelirse rol alırım.”