Kerem Bürsin ve Farah Zeynep Abdullah aynı projede
Hayranları isteğine kavuşuyor
Kerem Bürsin ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerde oynadığı Aşk Tesadüfleri Sevmez 2 filminin hazırlıkları başladı.
SERENAY SARIKAYA VE NEJAT İŞLER İKİMİZİN YERİNE’DE BULUŞTU
Ömer Faruk Sorak’ın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2” için hazırlıklar başladı. Bu arada başrolde Farah Zeynep Abdullah ve Kerem Bürsin’i görmek isteyen hayranlarının Sorak’a yaptığı sosyal medya bombardımanı da sonuç verdi.
Başrollerini Belçim Bilgin Erdoğan ile Mehmet Günsür’ün paylaştığı 2010 yapımı “Aşk Tesadüfleri Sever”in ikincisi için start verildi. Sinemaseverler ise başrol oyuncularıyla ilgili seçimine etki edebilmek için Ömer Faruk Sorak’ı sosyal medyadan mesaj bombardımanına tuttu.
Sorak, Farah Zeynep Abdullah ile Kerem Bursin’e başrol teklifi götürmesini isteyen hayranlarının üç aydır süren tweet yağmuruna kayıtsız kalmadı. Ünlü yönetmen, “Henüz cast çalışmasına başlamadık ama doğru, o ikili için çok talep geliyor.
Bu talepleri göz önünde tutacağız” dedi. Sinema çevrelerinde, daha önce “Unutursam Fısılda” filminde başrolü paylaşan ikilinin “Aşk Tesadüfleri Sever 2” için en güçlü başrol adayı olduğu konuşuluyor.

Tatile çıktılar
Uzun Amerika tatilinden döner dönmez bir jean markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya, yeniden tatile çıktı. Reklam filminin tanıtım organizasyonları bitince yeni bir tatil programı yapan ikili, birkaç gün önce hayranları tarafından havalimanında görüntülendi. Bir hafta güneş ve deniz tatili yapacağı öğrenilen sevgililer, nerede olduklarını sır gibi saklıyor.