Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kiralık Aşk dizisinde Saba Tümer sürprizi

10.03.2016
A+
A-

Saba Tümer Kiralık Aşk dizisinde rol alacak

Kiralık Aşk dizisinde Saba Tümer sürprizi

Star ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kiralık Aşk dizisine bu hafta; ekranların sevilen ismi, ünlü sunucu Saba Tümer konuk oluyor.

 Kiralık Aşk’ın 37. Bölümüne Koray (Onur Büyüktopçu) ‘ın eski bir arkadaşı olarak katılan Saba Tümer, dizide gerçek hayatta olduğu gibi ünlü bir televizyon yıldızını canlandırdı.

Ünlü sunucu Saba Tümer ve oyuncular, sergi sahnesinin çekiminde eğlenceli dakikalar geçirdi. Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Kiralık Aşk, 11 Mart Cuma 20:00’de Star’da.

saba-tümer

Saba Tümer Instagram’dan paylaştığı fotoğrafına ‘Kiralık Aşk’a konuk oyuncu, senaryo çalış çalış çalış’ mesajını yazdı.

KİRALIK AŞK 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nihayet oyun bitti! Parayı ödeyen Defne artık en çok istediği yerde. Ömer ve Defne birbirine hiç olmadığı kadar yakın.

Defne’lerin evinde şenlik var. Defne, anneannesi Türkan’a öyle bir müjde veriyor ki! Herkes şaşkın.

Ömer ve Sinan, Gallo’ya düşman oldular. Defne’nin Tranba’nın yanında çalıştığını öğrenen Ömer’in savaşı başladı. Defne, Passionis’e mi geçiyor? Peki Fikret Gallo ile beraber defile yapma şansı yakalayan Cherie’nin tarafında neler oluyor?

Yasemin’in, defilelerin vazgeçilmez ismi Koray’a teklifi ne olacak? Koriş bu teklifi kabul edecek mi? Defile nasıl sonuçlanacak?