Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Küçük Gelin oyuncusu Orhan Şimşek 2 gündür neredeydi?

17.01.2015
A+
A-

Gerçek ortaya çıktı…

Küçük Gelin oyuncusu Orhan Şimşek 2 gündür neredeydi?

STV ekranlarında yayınlanan “Küçük Gelin” dizisinin kendisinden iki gün haber alınamayan başrol oyuncusu Orhan Şimşek bulundu.

Oyuncunun basın danışmanı tarafından yapılan açıklamada “Oyuncu Orhan Şimşek, bugün (dün) akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir. Gereken açıklamayı daha sonra kendisi yapacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Küçük Gelinler dizisinin ortadan kaybolan başrol oyuncusu Orhan Şimşek’ten 2 gündür haber alınamıyordu. Orhan Şimşek’in meğersem gözaltına alındığı belirtildi.

Küçük Gelinler dizisinin oyuncularından olan Orhan Şimşek geçen günlerde kayıplara karışmıştı. Orhan Şimşek’in kaybolma nedeni ortaya çıktı. Yaşadığı bir olay yüzünden mahkemeye çıkmadığı için polisler tarafından durduruldu ve karakola getirildi. Gözaltına alınma sebebi ise birçok soruya çelişkili cevaplar verdi, tabi katılmadığı mahkemede cabası. Orhan Şimşek son durumunu hakkında detaylar haberimizde…

orhan simsek

 Bakın 2 gündür neredeymiş?

YALOVA’da kendisinden haber alınamayınca kaybolduğu sanılan ve dün akşam saatlerinde evine dönen televizyon dizisi oyuncusu Orhan Şimşek’in kaybolmasındaki sır aydınlandı.   Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Küçük Gelin adlı televizyon dizisinin başrol oyuncularından Orhan Şimşek, geçen Salı gecesi Yalova’nın Termal ilçesinde yürürken polis tarafından durduruldu. Güvenlik görevlilerinin sorularına çelişkili cevaplar veren ve üzerinde kimlik bulunmayan Şimşek, gözaltına alındı. Yapılan güvenlik sorgusunda Şimşek’in, İstanbul’daki bir dava nedeniyle mahkemeye çağrıldığı ancak gitmediği ortaya çıktı. Bunun üzerine savcılık talimatıyla geceyi emniyet kontrolünde geçiren Şimşek, önceki gün sabah saatlerinde Yalova Adliyesi’nde hakim karşısına çıkıp önceki davasıyla ilgili ifadesini verdi ve serbest bırakıldı.   Şimşek’in adliye çıkışında babası Ali Şimşek ile görüştükten sonra kendisinden hiç bir haber alınamadığı belirlendi. Telefonu yanında olmadığı için kendisine ulaşılamayan Orhan Şimşek’in Perşembe akşamı İstanbul’daki evine döndüğü bildirildi. Şimşek’in, psikolojik rahatsızlıkları bulunduğu ve uzun süredir ilaçlarını almadığı öğrenildi.