Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Masum dizisi Kanal D’de ne zaman yayınlanacak?

15.09.2017
A+
A-
Masum dizisi Kanal D’de ne zaman yayınlanacak?

Blu TV’de yayınlanan, Türkiye’nin ilk yerli online dizisi Masum Kanal D’de ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Dijital TV sektörüne yeni giren Blu TV’nin ilk online yerli dizisi olan Masum, geçen sezon yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı. Masum dizisinin Kanal D’deki yayın tarihi ve günü belli oldu.

Başrollerini Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen, Nur Sürer ve Bartu Küçükçağlayan’ın paylaştığı Türkiye’nin ilk internet dizisi Masum’un 1. sezonu Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Masum dizisi 24 Eylül Pazar günü saat 23.30’da ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Polisiye ve dramayı buluşturan Masum dizisinin 2. sezonu da, önümüzdeki sene Blu TV ekranlarında olacak.

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

Oyuncular: Haluk Bilginer (Cevdet), Nur Sürer (Nermin), Ali Atay (Yusuf), Okan Yalabık (Tarık), Serkan Keskin (Taner), Tülin Özen (Emel), Bartu Küçükçağlayan (Selim), Mehmet Özgür (Selahattin)

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde sıra dışı bir hikâyeyi konu alan dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan rol alıyor.

Yapımını D Productions’ın yaptığı, Berkun Oya’nın kendi tiyatro oyunu “Bayrak”tan uyarlayıp aynı zamanda proje tasarımı ve senaristliğini de üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Altın Portakal ödüllü Seren Yüce yaptı. Dizi her biri 60 dakikalık 8 bölümden oluşuyor.

BluTV, her ay en az 30 yeni film ve dizinin gösterildiği bir internet televizyonu. Bilgisayar ve akıllı cep telefonlarının yanı sıra Smart TV ve Apple TV gibi büyük ekran servisler üzerinden de izlenebilen Blu TV, reklamsız içerik sunuyor.