Dolar 45,0698
Euro 52,8941
Altın 6.585,65
BİST 14.292,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Medcezir’de flaş iddia

21.08.2014
A+
A-

Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi için yeni sezon öncesi flaş iddia…

Medcezir’de flaş iddia
Google news abone ol

Medcezir’in yönetmeni Ali Bilgin’le aşk yaşayan oyuncu Defne Kayalar’ın rolü bu sezon daha çok ön planda olacak. Bilgin’in daha önce eski sevgilisi Feyza Çıpa’ya da aynı jesti yaptığı konuşuluyor.

Ay Yapım’ın Amerikan The O.C dizisinden uyarladığı Medcezir’in yeni sezon bölümleri 22 Ağustos’tan itibaren seyirciyle buluşacak. Star TV’de ekrana gelen dizinin tanıtım çekimlerinde bir ayrıntı dikkat çekti. Geçen sezon diziye Sedef karakteriyle sadece 6 bölüm için katılan Defne Kayalar’ın Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü gibi ana karakterler arasında yer alması dikkat çekti. Akşam Gazetesi’nin haberine göre, dizinin 33 yaşındaki yönetmeni Ali Bilgin’le beraberlik yaşayan Kayalar’ın rolü geçen sezon senaryoda sürekli artmış ve iddiaya göre bu nedenle dizide Sedef karakterinin ablası Ender’i canlandıran Mine Tugay, duruma  sinir olmuştu. Yaşanan gerginlikler sonrası da Tugay’a sezon finalinde trafik kazası sonucu ölüm sahnesi yazılmıştı. Tugay projeden ayrılıp Birol Güven’in ‘Kalp Hırsızı’ dizisinde başrol oynamaya başladı.  Bu sezon Medcezir’in tanıtım çekimlerinde ise Tugay’ın eşini canlandıran Barış Falay’a, Defne Kayalar sarılarak poz verdi.

Feyza’nın rolü arttı

Dizinin yönetmeni Bilgin’in geçen yıllarda yönetmen yardımcılığını yaptığı ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde de sevgili olduğu Feyza Çıpa’ya aynı jesti yaptığı öne sürüldü. Dizi piyasasındaki söylentilere göre Çıpa, projeye konuk oyuncu olarak girmiş, Bilgin’le yaşadığı beraberlik sonrası rolü artmış ve bu durum da diğer oyuncuların tepkisini çekmişti.

Kaynak: Akşam

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.