Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Müge Anlı’ya katıldı cinayetten gözaltına alındı

13.05.2015
A+
A-
Müge Anlı’ya katıldı cinayetten gözaltına alındı

ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında bir sır perdesi daha aralandı.

ATV’de faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından söz ettiren ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programı, bir cenayetin daha çözülmesine yardımcı oldu.

Şanlıurfa’da 7 ay önce aracında öldürülen İsmail Akkuş cinayetinin masaya yatırıldığı programa, Akkuş’un arkadaşı M.A.Ç.’nin yanısıra katillerin bulunması için Akkuş’un eşi ve annesi de konuk oldu.

Yapılan araştırmalar sonucu 37 yaşındaki Akkuş’un ölmeden önce en son Mehmet Ali Ç. ile görüştüğü ortaya çıktı. Müge Anlı’ya bildiklerini anlatmaya gelen Mehmet Ali Ç. arkadaşını öldürmediğini söyledi.

Yayından hemen sonra da İstanbul Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alınarak Şanlıurfa’ya gönderilen Mehmet Ali Ç. dün geceki sorgusunda arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti.

ETİKETLER: ,