Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Muhteşem Yüzyıl 4. Murat hangi kanalda yayınlanacak?

08.08.2016
A+
A-

Muhteşem Yüzyıl Kösem isim ve kanal değiştirdi

Muhteşem Yüzyıl 4. Murat hangi kanalda yayınlanacak?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni ismiyle Muhteşem Yüzyıl 4. Murat Fox TV‘de mi yayınlanacak?

Star TV’de geçen sezon yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 2. sezonunda isim ve kanal değiştiriyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosu da büyük oranda değişen dizide Sultan 4. Murat’ın dönemi anlatılacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem’in adı ise Muhteşem Yüzyıl 4. Murat olacak. Vatan yazarı Oya Doğan ise Muhteşem Yüzyıl 4. Murat dizisinin yeni sezonda Star TV’den Fox TV’ye transfer olacağını yazdı.

Tim’s Production’ın yapımcılığını üstlendiği Muhteşem Yüzyıl-4. Murat dizisi için Fox TV’yle yapım şirketi arasındaki görüşmeler olumlu sürerken, dizinin Ekim 2016’da Fox TV’de yayınlanması bekleniyor.

MUHTEŞEM YÜYIL 4. MURAT’A HANGİ YENİ OYUNCULAR KATILDI?
2. sezonunda Sultan 4. Murat’ın döneminin konu edileceği diziden geçen sezon Kadir Doğulu, Erkan Kolçak Köstendil, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda diziden ayrılmıştı.

Yeni sezon için Metin Akdülger, Mehmet Günsür ve Farah Zeynep Abdullah’ın ardından Caner Cindoruk da dahil oldu.

mehmet-günsür

mehmet-günsür


CANER CİNDORUK SİLAHTAR MUSTAFA PAŞA ROLÜNDE

Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği ve yeni sezonda 4. Murat hikayesiyle ekrana gelecek olan TIMS Productions imzalı dizinin kadrosuna, daha önce Hanımın Çiftliği, Aramızda Kalsın ve İstanbul Sokakları dizilerinde yer alan başarılı Caner Cindoruk dahil oldu. Cindoruk, dizide Silahtar Mustafa Paşa’yı canlandıracak.85Z_caner-cindoruk-proje

TARİH UZMANLARIYLA ÇALIŞIYOR
IV.Murad dönemini anlatan kitaplar okumaya ve belgeseller izlemeye başlayan Caner Cindoruk, tarih uzmanları eşliğinde rolüne çalışıyor. Geçtiğimiz hafta fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçen Cindoruk, ağustos ayının son haftası diğer oyuncularla bir araya gelerek, okuma provalarına başlayacak.

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 doğumlu. Aslan burcu

Muhteşem Yüzyıl 4. Murat dizisine ünlü oyuncular katıldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 2. sezonunda Sultan 4. Murat’ın dönemi anlatılacak. Dizi de yeni hikayesiyle birlikte kadrosunu da değiştiriyor. Metin Akdülger’in yeni sezonda Sultan 4. Murat’ı canlandıracağı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüdar ve Burak Yamantürk de katıldı.

Dizide Kösem Sultan’ı canlandıran Beren Saat’in de yeni sezonda rol almayacağı ve yerine Nurgül Yeşilçay’ın geçeceği iddia edilmişti. Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonunda Beren Saat’in canlandırdığı Kösem’e hayat verecek. Saat, dizinin yeni sezon ilk bölümünde rol alacak. Ardından dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak izleyici karşısına çıkacak.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa rolünü canlandıran Mehmet Günsur’un da yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Hezarfen Ahmed Çelebi’yi canlandıracak.

Oyuncu kadrosu büyük oranda değişecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem’in 2. sezonunda, son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah‘la birlikte, geçen sezon Güllerin Savaşı dizisinde izlediğimiz Canan Ergüder de katıldı.  Yine son olarak geçen sezon Acı Aşk dizisinde rol alan Burak Yamantürk de yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl Kösem’de oynayacak.