Dolar 32,4799
Euro 34,9320
Altın 2.437,00
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Muhteşem Yüzyıl Kösem yabancı kanalların gözdesi oldu

15.01.2017
A+
A-
Muhteşem Yüzyıl Kösem yabancı kanalların gözdesi oldu

Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ilk sezonu Şili’de büyük ilgi görüyor. Şili’nin en önemli ve reytingi yüksek dizilerinden Un Diablo Con Angel adlı diziyi rating sıralamasında geçerek zirve ortak oldu.

Dünya çapında 80’i aşkın ülkede yüzmilyonlarca kişiye ulaşan Muhteşem Yüzyıl’ın ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem de Türk dizi sektörünün yüzakı olarak en güçlü ihracat kalemlerinden biri oldu. Yüksek prodüksiyon yatırımı, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dünya klasmanında bir dizi niteliği taşıyan Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Şili gibi pek çok ülkede de ciddi başarılar kazanması bekleniyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem şu anda 55 ülkede izleyicisiyle buluşuyor.

Araplardan yoğun ilgi

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da servis veren kanal platformu OSN’nin 2 milyon üzeri takipçisi olan sosyal medya fenomenleri için verdiği yemeğe Nurgül Yeşilçay da davet edildi. 26 ülkede hizmet veren ve 10 milyon müşterisi olan OSN’de Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ikinci sezonu 15 Ocak’ta gösterime girecek.