Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Neslişah Alkoçlar’dan Hint usulü baby shower!

03.12.2015
A+
A-

Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’dan ilginç baby shower partisi

Neslişah Alkoçlar’dan Hint usulü baby shower!

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’dan baby shower partisi

Oğlunu kucağına almak için gün sayan Neslişah Alkoçlar, Şişli Marriott Otel’de baby shower partisi düzenledi. Hint temalı partide Alkoçlar’ı annesi Gülşah Alkoçlar, anneannesi Hülya Koçyiğit ve kız kardeşi Aslışah Alkoçlar’ın yanı sıra yakın dostları da yalnız bırakmadı.neslişah alkoçlar baby shower (5)
Parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.neslişah alkoçlar baby shower (4)Parti sonrası soruları yanıtlayan Hülya Koçyiğit, bebeğin isminin Cem olmasını istediğini söyledi: “Cem Yılmaz’dan dolayı Cem olsun diyorum. O çok sempatik ve komik biri. Ona benzer belki.” neslişah alkoçlar baby shower (1)Meme kanseri tedavisi gören Gülşah Alkoçlar da “Her şey yolunda. Tedavi oldum, test sonuçları iyi çıktı” dedi.neslişah alkoçlar baby shower (2)

Torunuyla ilgili isim tartışmasına da değinen Alkoçlar, “Dedesi kendi adı Ender’i koymak istiyor. Annem de Cem dedi. Cem bence de güzel isim’”diye konuştu.