Dolar 32,4818
Euro 34,7041
Altın 2.464,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

NTV’den darbecilerin işgaline karşı Audi’li önlem

19.07.2016
A+
A-
NTV’den darbecilerin işgaline karşı Audi’li önlem

Darbecilerin CNN Türk binasını basmasının ardından NTV haber kanalı, benzer bir olay yaşanmaması için önlem aldı.

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece, darbeci askerler medyayı susturmak için önce TRT sonra da CNN Türk binalarını ele geçirmişti. Daha sonra da diğer haber kuruluşlarına baskın düzenlenecekti.

Fakat millet darbecilere dur dedi. TRT ve CNN Türk binaları millet ve polis tarafından kurtarıldı.

NTV’DEN YENİ GİRİŞİMLERE KARŞI ÖNLEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, millete meydanlardan ayrılmamasını ve tehlikenin devam ettiğini söylüyor. NTV de bu kapsamda önlem aldı.
Önlem kapsamında NTV ile aynı binada yer alan ve kanal gibi Doğuş Holding’in bünyesinde bulunan Audi’nin satış galerisinde yer alan araçlar devreye sokuldu.Araçlar darbecilerin helikopterlerinin iniş yapabileceği boş alanlara çekildi. Bazı yerlere de dev saksılar konuldu.
ntv

ETİKETLER: ,