Dolar 44,9246
Euro 52,7813
Altın 6.872,08
BİST 14.415,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11 °C
Yağmurlu

Poyraz Karayel 13. bölümde silahlar konuşuyor

28.03.2015
A+
A-

Poyraz Karayel’de artık dengeler değişiyor silahlar çekiliyor.

Poyraz Karayel 13. bölümde silahlar konuşuyor
Google news abone ol

Poyraz Karayel dizisi 13. ve yeni bölümde artık dengeler değişiyor silahlar çekiliyor.

Kanal D’nin Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Poyraz Karayel 1 Nisan Çarşamba yayınlanacak 13. bölümünde sürprizler yaşanacak. Poyraz Karayel dizisi 13. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Dizide geçen hafta Zafer’in Bahri Baba’ya düzenlediği pusuyu farkederek Bahri’yi ölümden kurtaran Poyraz kendisi silahla vurularak ağır yaralanmıştı. Dizinin yeni bölümünde Poyraz hastanedeki yaşam mücadelesini kazanıyor. Bahri Baba’nın kızıyla ilişkisini öğrendiği ve Ayşegül’le görüşmesini yasaklayarak İstanbul’dan da hemen gitmesini istediği Poyraz, Bahri’nin hayatını kurtararak kendini ispatladı ve yeniden Bahri’nin gözüne girdi. Poyraz’ın kendisi için hayatımı tehlikeye attığını öğrenen Bahri Baba artık Poyraz’ı oğlu gibi sevmeye başlarken, Zafer’le olan kavgasında da en büyük yardımcısı Poyraz olacaktır.

Poyraz Karayel’de silahlar çekiliyor! Bahri, Zafer’i hedef alıyor… Ancak bu işin içinde sadece Bahri yok! Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00’de Kanal D’de!poyraz-karayel-13-1

POYRAZ KARAYEL 13. BÖLÜM 2 FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 13. BÖLÜM 1. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL’DE GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Kanal D’de başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar’ın oynadığı Poyraz Karayel dizisi dün akşamki bölümüyle nefes kesti. Poyraz ve Ayşegül’ü birlikte yakalayan Bahri  artık aralarındaki ilişkiyi öğrendi. Poyraz Ayşegül’le nasıl tanıştığını ve Bahri’nin kızı olduğunu nasıl öğrendiğini  Bahri Baba’ya anlattı. Artık Poyraz ve Ayşegül arasındaki tüm sırlar ortaya çıkmış ve Bahri Baba her şeyi öğrenmişti. Poyraz’a İstanbul’dan gitmesi için 24 saat süren veren Bahri kızıyla görüşmesini de yasakladı. Ancak Poyraz oğlunu ve Ayşegül’ü de alarak kaçmayı planladı. Evinin yakınlarında Bahri Baba’ya pusu görüldüğünü gören Poyraz bunu Zülfikar’lara söyledi ancak kendisine inanan olmayınca Zülfikar’ın silahını alarak Bahri’ye kurulan pusuyu engellemeye gitti. Yolda işçi kılığında pusu kurup Bahri’yi bekleyen saldırganları vuran Poyraz kendisi de yaralandı. Yanındaki oğluyla son defa konuşan Poyraz Karayel son sahnede ise kendinden geçti.

Dizinin 13. bölüm fragmanında Poyraz’ın hastanede ameliyatta olduğu Bahri Baba’nın ise kendisi için hayatını feda eden Poyraz için pişmanlık duyduğu görülüyor. Sosyal medyayı da sallayan ve #gitmesen hashtag’iyle Twitter’da Çarşamba akşamı 1 numara olan dizide gelecek hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak.

MUSTAFA YAMANER