Dolar 48,6161
Euro 56,3972
Altın 6.778,64
BİST 14.467,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25 °C
Hafif Yağmurlu

Gülben Ergen ve Tamer Karadağlı Propaganda dizisinde

25.10.2014
A+
A-

Gülben Ergen ve Tamer Karadağlı Propaganda dizisinde buluşuyor

Gülben Ergen ve Tamer Karadağlı Propaganda dizisinde
Google news abone ol

Gülben Ergen ve Tamer Karadağlı Propaganda dizisinde buluşuyor. Sinan Çetin’in Ekim 1999 yapımı ‘Propaganda’ filmi dizi oluyor.

Başrollerini Kemal Sunal ve Metin Akpınar’ın paylaştığı ‘Propaganda’ filmi TV dizisi oluyor.  Önümüzdeki ay çekilecek dizide Gülben Ergen, Tamer Karadağlı ve Serkan Atar rol alacak  Sinan Çetin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Gülin Tokat’la yazdığı filmin başrollerinde Metin Akpınar,Kemal Sunal, Meltem Cumbul, Rafet El Roman ve Ali Sunal gibi isimler yer almıştı. Önümüzdeki ay çekimlerinin başlaması planlanan dizi yine aynı isimle ekrana gelecek.

Cast çalışmaları devam eden dizinin belli olan oyuncuları ise Gülben Ergen, Tamer Karadağlı ve Serkan Atar. ‘Propaganda’ dizisinin yönetmenliğini ise Turgut Yasalar yapacak. Gülben Ergen geçen hafta Sinan Çetin’le bir fotoğrafını İnstagram hesabından paylaşarak, “Ve çılgın dostum Sinan Çetin’le sohbet, iş, yemek” notunu yazmıştı. Yemeğin ardında ‘Propaganda’ dizisinin olduğu ortaya çıktı.

Kaza çekimleri erteledi
İstanbul’a yakın bir araziye kurulan platoda gerçekleşecek olan ‘Propaganda’ dizisinin çekimleri ise Tamer Karadağlı’nın geçen hafta yaptığı kazadan dolayı ertelendi. Komedi tarzında olacak dizinin çekimlerine aralık ayında başlanması planlanıyor. Hisli Hisar kasabasının ortasından geçen sınır telleri yüzünden parçalanan hayatların konu edildiği komedi tarzındaki dizi Şubat 2015’te star TV’de ekrana gelecek.

MUSTAFA YAMANER