Reytinglerde Beni Affet sürprizi
Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk ve Ankara’nın Dikmen’i dizilerinin reyting savaşında sürpriz bir dizi…
19 Mart Çarşamba gününün reyting sonuçlarında sürpriz bir gelişme yaşandı. Star TV’nin gündüz kuşağında hafta içi hergün yayınlanan Beni Affet dizisi reytinglerde büyük bir sürprize imza attı.
TNS Reyting ölçümlerine göre Tüm Kişilerde 6.34 reytingle 2. olan dizi AB’de ise 5.08’le 5. oldu. Gündüz kuşağında yayınlanan bir dizinin bu kadar çok reyting alması televizyon sektörünü şaşırttı!
atv’nin yeni dizisi Kara Para Aşk ve Kanal D’nin yeni dizisi Ankara’nın Dikmeni’nden Tüm Kişilerde daha yüksek reyting alması
eleştirilere neden oldu. Gündüz ekran başında olan kişi sayısıyla akşam ekran başında olan kişi sayısı göz önüne alındığında Beni Affeti gündüz ekran başında olan herkes tarafından izlenmesi gerektiği belirtildi.