Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Söz dizisine sürpriz oyuncu

02.10.2017
A+
A-
Söz dizisine sürpriz oyuncu

Star TV’de 15. bölümüyle ekranlara gelecek olan Söz dizisinde Gamze Topuz konuk oyuncu olacak.

Yapımcılığını Tims & B’nin üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu, kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Sarıkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Erdem Vurdem, Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı ”Söz” dizisine Doktorlar dizisiyle tanıdığımız Gamze Topuz konuk olacak.

Son olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol alan Gamze Topuz’un hayat vereceği Sarah karakteri, teröristlerin izini süren Özel Kuvvet Timi’nin sürpriz bir şekilde karşısına çıkacak.

Kilit bir görev üstlenen Sarah’ın peşine ise Karabatak (Eren Vurdem) ve Çaylak (Aytaç Şaşmaz) düşecek. Çaylak ve Sarah’ın karşı karşıya geldiği sahne atmosferiyle de heyecanın dozunu oldukça yükseltecek.

‘Söz’ Gamze Topuz’un konuk olduğu bölümüyle yarın 20.00’de Star TV’de!

SÖZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Çatışma sürerken bir yanda Hafız diğer yanda ise Fatma hayatta kalma mücadelesi verir. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini. İstihbarattan gelen bir fotoğrafla Yavuz hem Büyük Bey ile ilgili bir sırla hem de ölümle burun buruna gelecektir.

ETİKETLER: , ,