Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Survivor All Star’da gönüllüler takımında kim elendi? (13 Mayıs)

13.05.2015
A+
A-

Survivor’a bir isim daha veda etti

Survivor All Star’da gönüllüler takımında kim elendi? (13 Mayıs)

Survivor All Star 13 Mayıs Çarşamba akşamı gönüllüler takımında kim elendi?

Survivor All Star’da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme konseyine katıldı. Pazar akşamı yayınlanan bölümde gönüllüler takımının ada konseyinde elemeye kalan ilk isim Sahra olmuştu. SMS ile yapılan halk oylamasında en fazla oyu alan yarışmacı Hasan oldu. Hasan elemeye kalacak ikinci isim olarak Nadya’nın adını söyledi. Kişisel dokunulmazlık ödülünü kazanan Turabi ise 3. isim olarak Begüm’ün adını söyledi. Böylece oylama  Sahra, Begüm ve Nadya kalmış oldu.

Halk oylaması sonucunda üç isim arasında en az oyu alan yarışmacı olan Yunan yarışmacı Nadya Zagli Survivor’dan elenerek adaya veda etti.

DANSÇI GÜZEL NADYA KİMDİR? NADYA’NIN BİLİNMEYENLERİ İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS OYLAMA SONUÇLARI

1- Hasan 2- Hilmi Cem 3-Turabi 4-Begüm 5-Sahra 6-Bozok 7-Nadya

SURVİVOR’DA EN BAŞARILI VE BAŞARISIZ İSİMLER KİMLER? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Survivor’da Çarşamba akşamı bir ilk de gerçekleşti. Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz gün açıkladığı yeni kurallar gereğince her iki takım artık bir de erzak için yarıştı. Kazanan takımın tam erzak, kaybedenin ise 4’de 1 oranında erzak alacağı yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Un, yağ ve pirinçten oluşan bir haftalık erzağı gönüllüler takımı alırken, kaybeden takım ise nerdeyse bir öğün yetecek kadar az bir erzakla idare etmek zorunda kaldı.

HİLMİ CEM İLK DEFA BU KADAR AĞIR KONUŞTU-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

HAKAN VE BERNA GECE YARISI KAPIŞTIsurvivor-all-star-merve-aydın-nadya