Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Survivor Merve Oflaz elendikten sonra ilk defa konuştu

17.04.2015
A+
A-

Merve Oflaz konuştu yakın arkadaşı Hakan’ı eleştirdi

Survivor Merve Oflaz elendikten sonra ilk defa konuştu

Survivor All Star yarışmasından elene Merve Oflaz ayrılığın ardından ilk defa konuştu. Survivor’dan elenen Merve Oflaz acunn.com’un sorularını yanıtladı.

Sakatlığından dolayı oyunlarda oynamamasına rağmen Anıl’ın birinci olmasını nasıl değerlendiriyorsun?

Merve Oflaz elendikten sonraki röportajında acunn.com muhabirinin sorduğu soruya “Bizim görmediğimiz ancak insanların gördüğü birşeyler var…” şeklinde yorumda bulundu. Elenmende Hakan Hatipoğlu’nun payı var mıdır? Merve Oflaz, gidişinde Hakan Hatipoğlu’nun payı olmasını düşünmediğini, böyle düşünmenin doğru olmayacağını vurguladı.

“BENİ BURADA YER BUNLAR” YARIŞMACI SİNİR KRİZİNE GİRDİ-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

“HAKAN’IN LİDERLİĞİ ZOR GÖZÜKÜYOR”survivor-all-star-kızlar

Merve Oflaz Hakan’ın adadaki liderliğinin zor olduğunu da söyledi. Serenay bu hafta neden birinci olamadı? Kendisinin ve Serenay’ın yanlışları olabileceğini ancak Serenay’ın birinci olacağı zamanları göreceğini iddia etti… Hakan’ın Turabi gibi sevinçler yapmasını nasıl değerlendiriyorsun? Merve Oflaz, Hakan’ın Turabi gibi aynı sevinçleri yapmasından hoşlanmadığını ve bunu ona arkadaşı olarak ilettiğini ancak Hakan’ın yapmaya devam ettiğini söyledi.

“Hakan’ın Turabi gibi sevinçlerine ben de biraz karşıyım. Ona da bunu söyledim. O da bana dedi ki; “Turabi bana yaptığı için ben de ona yapıyorum.” Ben Hakan’ın yerinde olsam yapmazdım”.

Berna’yı yazma sebebin nedir?
Ben performansa göre bir değerlendirme yapmıyorum. Berna’nın Merve Aydın’ın arkasından konuşması yüzünden Berna’yı yazdım. Adada kalsaydım daha sonra Pascal’ı yazardım…

Berna’nın adada yaşadığı tartışmalarda haklı taraf olduğunu düşünüyor musun?
Berna, dediğini yapsaydı bana suçlar atmasaydı, sen beni söylettin Serenay’a demeseydi ben yine Berna’dan taraf olurdum ama bu yaşadıklarımdan dolayı Berna’dan uzaklaştım.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI