Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Survivor’da Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu?

13.04.2016
A+
A-

Survivor’da şok kavgayı Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor’da Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu?

Survivor 2016’da gönüllüler takımında Semih Öztürk ile Zafer Mete kavga etti. Semih ve Zafer Survivor’dan ihraç mı edilecek?

SEMİH’E ÜTOPYA’DA DA SALDIRMIŞLARDI! İŞTE O ANLAR

Survivor’da Salı günü yayınlanan bölümde şok bir olay ortaya çıktı. Gönüllüler adasında uzun süredir aralarında gerginlik olan Semih ve Zafer arasında kavga çıktı. Acun Ilıcalı’nın ‘Survivor gönüllüler adasında şok bir gelişme var’ diyerek duyurduğu bu gelişme sonrasında Semih Öztürk ve Zafer Mete diskalifiye mi oldu sorusu akıllara geldi.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS OY SIRALAMASI İÇİN TIKLAYIN

Acun Ilıcalı Survivor’ın son bölümünde Semih Öztürk ve Zafer Mete arasında ‘keşke olmasaydı çok üzücü bir durum’ diyerek flaş bir gelişme olduğunu duyurdu.

Gelen haberler Semih ile Zafer’in kavga ettikleri yönünde. Acun Ilıcalı Semih Zafer görüntüleri izleyip yarın özel bir ada konseyi yapacak. Semih ve Zafer arasından biri Survivor’dan diskalifiye olabilir.
SEMİH ZAFER KAVGASI NEDİR? ACUN ILICALI AÇIKLADI
Acun Ilıcalı Semih Öztürk ve Zafer Mete hakkındaki gelişmeleri şöyle açıkladı;

-“Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı. Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı. Malesef çok yorumda yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Tek söyleyebileceğimiz bu akşam ikisi de sizinle olmayacak iki ayrı yerde olacaklar. Yarın görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Yarın akşam acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şuandaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil’.

SEMİH , EFECAN VE SERKAY İLK OLARAK BÖYLE KAPIŞMIŞTI