Dolar 45,0098
Euro 52,8050
Altın 6.815,04
BİST 14.409,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Turabi’den sözleri kavga çıkartır!

22.12.2014
A+
A-
Turabi’den sözleri kavga çıkartır!
Google news abone ol

Survivor yarışmasının son şampiyonu Turabi Camkıran önceki gün Pendik Neomarin’de sevenleriyle buluştu.

Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği buluşmada alışveriş merkezine saatler önce gelen yüzlerce minik hayranı Turabi’yi karşılarında görünce çığlık attılar.

‘Baba ve Müge dışında gerisi yalandı’

Sorularıyla Turabi’yi terleten minik hayranlarının ilk sorusu ‘Evleneceğiniz kız nasıl olmalı’ oldu. Turabi ise bu soruya ‘Önce kanım ona ısınsın sonra annem Meryem Sultan ‘tamam’ desin tamamdır’ dedi.

Survivor yarışmacıları arasında en çok Ertunga ve Müge’yi sevdiğini söyleyen Turabi, ‘Baba ve Müge dışında gerisi yalandı’ diye konuştu.

Yarışma boyunca agresif tavırlarıyla ön plana çıkan Turabi, ‘Hep birini dövecek gibi durdunuz ama kimseyi dövmediniz. Kendinizi nasıl tuttunuz’ sorusuna ise ‘5 kuruş etmeyen adamlar için 500 bin TL’den mi olacaktım! Durmam ondandır’ yanıtını verince alkış yağmuruna tutuldu.Halkın oylarıyla birinci seçilen Turabi ‘Halk yarışlarda ve her oyun kazandığımda yaptığım doğal hareketlerimi sevmiş’ dedi.

ETİKETLER: , ,
MUSTAFA YAMANER