Dolar 32,4799
Euro 34,9320
Altın 2.437,00
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Uğur Yücel İçerde dizisi çekimlerinde fenalaştı

27.03.2017
A+
A-

Usta oyuncu korkuttu

Uğur Yücel İçerde dizisi çekimlerinde fenalaştı

İçerde dizisinin Kudret’i Uğur Yücel’in dizinin 26. bölümünde tabuta girdiği sahnenin çekimlerinde fenalaştığı ortaya çıktı.

İçerde’nin geçen hafta yayınlanan bölümünde ‘Celal Baba’nın (Çetin Tekindor) rolünü düşmanı ‘Kudret’i (Uğur Yücel) diri diri mezara gömmesi izleyenleri adeta ekrana kitlemişti.

BEŞ KEZ TEKRARLANDI
5 kez tekrarlanan bu sahnede soğuk terler döktüğünü söyleyen Uğur Yücel ”Kapalı ve dar yerde kalma korkum var. Canlı canlı tabuta girmek ne fena bir şeymiş” dedi.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı,  güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Pazartesi akşamına damga vuran dizisi “İçerde” özetsiz heyecan dolu yeni bölümü ile saat 21.00’de Show TV’de.

“İçerde”nin 27. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Celal ile Kudret’in arasındaki savaşın harlandığı bölüm tanıtımında Alyanak’ın bahsettiği Kudret’e sözünü geçirecek kişi, Kudret’in Yeşim’i tehdit etmesi, Mert’in dövüş sahneleri ve Sarp’ın boğazının boru ile sarıldığı aksiyonun eksik olmadığı sahneler izleyenlerde merak uyandırdı.

“İçerde”nin Pazartesi günü ekrana gelecek 27. bölümünde; Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar.

Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.  “İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de.