Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Vatanım Sensin 22. bölüm fragmanı Tevfik ve Cevdet’in büyük kapışması

31.03.2017
A+
A-
Vatanım Sensin 22. bölüm fragmanı Tevfik ve Cevdet’in büyük kapışması

Vatanım Sensin 22. bölüm fragmanı yayınlandı.  Vatanım Sensin son bölümde Eşref Paşa’nın mektubunu ele geçiren Tevfik, Cevdet’in hain olmadığını ve Osmanlı için çalıştığını öğrendi.

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Onur Saylak ve Okan Yalabık’ın başrollerde oynadığı Vatanım Sensin son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi.

Sosyal medyada da gündem olan dizinin 21. bölümünde Tevfik, Eşref Paşa’yı öldürdü. Eşref Paşa’nın kendisine birşey olması durumunda Cevdet’in durumunu anlatmak için yazdığı pusula ise Tevfik’in eline geçti. Tevfik, Yunan ordusunda general olan Cevdet’in hain olmadığını öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Cevdet’in boşandığı eşi Azize de Eşref Paşa’nın mektubunu okudu ve Cevdet’in hain olmadığını öğrendi. Cevdet’in sırrını öğrenen Tevfik, General Vasili’ye bu gerçeği söyleyecek mi?

Cevdet ve Tevfik yüzleşmesinde kazanan taraf kim olacak? Vatanım Sensin heyecan dolu yeni bölümüyle 6 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Vatanım Sensin’in 22. bölüm fragmanı da yayınlandı.

 

Eşref Paşa’nın mektubu Azize’ye ulaşıyor! Azize, Cevdet hakkındaki gerçeği öğrenebilecek mi?

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Miralay Tevfik, Yunan Ordusu ile çatışma sırasında Eşref Paşa’ya ihanet eder. Eşref Paşa’yı sırtından vuran Tevfik, onu öldürür. Yunan Ordusu’nun sevinçle karşıladığı bu haber, İzmir’de geniş yankı bulur. İngiliz Charles Hamilton ile iş birliği yapan Tevfik’in gerçek amacı ne?

Postanedeki çatışmada Leon’u vuran Hilal, hastanede onu bir dakika olsun yalnız bırakmaz. Yüzüne söyleyemeyeceği sözleri, Leon’un uyuduğunu zannettiği sırada dile getiren Hilal büyük bir sürpriz yaşar. Leon, Hilal’in tüm sözlerini duymuş; onun elini tutarak karşılık vermiştir. Leon’un mektubuna ulaşan Veronika, mektubu Yıldız’a karşı yazdığını düşünür ve evlilikleri için her şeyi göze alarak onay verir. Bu haber Yıldız tarafından sevinçle karşılansa da Leon, hakikati ilk önce annesine daha sonra da Hilal’e açıklayacaktır.

Eşref Paşa, Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenmesi için Azize’ye bir mektup yazmıştır. Azize’ye ulaşan mektup, tüm gerçekleri ortaya çıkarak mı? Eşref Paşa’nın ölümü sonrası kuvvanın başına kim geçecek? Tevfik’i avucunun içine alan İngiliz Hamilton, onu kullanmaktan çekinmeyecektir. Yeni planında da Tevfik’in yardımını almaya hazırlanan Hamilton’ın yeni planı ne?