Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Vatanım Sensin dizisinden senaryo açıklaması

04.12.2016
A+
A-
Vatanım Sensin dizisinden senaryo açıklaması

Kanal D ekranlarında yayınlanan, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştıkları ‘Vatanım Sensin’ dizisinden senaryo açıklaması geldi.

VATANIM SENSİN – CESUR VE GÜZEL REKABETİNİN İLGİNÇ DETAYLARI

İşte o açıklama;
“Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına, kurtuluş mücadelesine hazırlandığı, 1919 senesinde, ülkesi için gizli bir görev üstlenen Binbaşı Cevdet ile karısı Azize’nin hikayesi “Vatanım Sensin” dizisinde her hafta Kanal D ekranında izleyicisiyle buluşuyor.

Vatanım Sensin dizisi, tamamen kurgusal karakterlerin hikayelerinden oluşsa da, hikayenin temeli; küllerinden doğmaya hazırlanan bir ülkenin kurtuluş mücadelesi dönemine yaslanmaktadır.

Bu nedenle; birinci bölümünden bu yana tarihin önemli şahsiyetlerinin hikayelerine, dizinin kurgusu içinde çeşitli şekillerde yer verilmiştir. Kurtuluş mücadelesinin güçlü hikayeleri, önemli şahsiyetleri ilerleyen bölümlerimizde de hikayemize dahil olmaya devam edecektir.”

ETİKETLER: ,