Dolar 32,5870
Euro 34,7196
Altın 2.498,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlıyor? 2. sezon tarihi belli oldu

22.10.2017
A+
A-

Vatanım Sensin’in 2. sezonu ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon tarihi

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlıyor? 2. sezon tarihi belli oldu

Yeni sezona sürpriz oyuncularla başlayacak olan Vatanım Sensin dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Vatanım Sensin’in yeni sezonu 2 Kasım 2017 Perşembe akşamı başlıyor.

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın rol aldığı geçen sezonun en çok izlenen yapımlarından olan Vatanım Sensin yeni sezonu açıyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir Marşlı yeni sezon fragmanı yayınlanan Vatanım Sensin, 2. sezonu 2 Kasım Perşembe akşamı açıyor.

Dizinin yeni sezonu 2 Kasım Perşembe akşamı 20:00’da Kanal D’de başlıyor!

Ufuk Bayraktar’ın (Dağıstanlı) ardından geçtiğimiz yıl ‘Yen’ adlı tiyatro oyunuyla Afife Jale Tiyatro Ödülleri’ne aday olan ve son olarak ‘Babam’ filminde izlediğimiz Berker Güven dizide Yunan Teğmen Aleksi rolünü canlandıracak. Son olarak ‘İçerde’de konuk oyuncu olarak rol alan Levent Can ise Vatanım Sensin’de Filipos karakteriyle ekranlara dönecek.

Geçen sezon dizide Cevdet’in oğlu Ali Kemal rolünü canlandıran Kubilay Aka ise yeni sezonda rol almayacak. Kubilay Aka, Ay Yapım’ın yeni dizisi Çukur’da oynayacak.
Öte yandan geçtiğimiz sezonun ortasında kadroya Lucy karakteriyle dahil olan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy da yeni sezonda rol almayacak.
VATANIM SENSİN 2. SEZON FRAGMANI

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Cevdet’in zekice kurguladığı plan sonrasında Yunan Ordusu Kumandanı Vasili, Yunan Ordusu’na ihanetten tutuklandı. Cezası İzmir meydanında infaz edilmekti. İnfaz kararı başta Veronika ve Leon olmak üzere büyük şaşkınlık yarattı. Leon, babası Vasili’nin İzmir’e ilk geldiği günden beri karşı olduğu kuvvacıları neden koruduğunu anlayamadı. Aradığı cevap, annesi Veronika’da saklıydı. Veronika, Ali Kemal’in çocuğu olduğunu iftiraf eder. Ali Kemal, yıllar önce kaybettikleri oğulları Dimitri’den başkası değildi. Bu hakikat, Leon’u da oldukça şaşırttı. Vasili, Ali Kemal’i korumak için kendi canını tehlikeye atmıştı.


Leon ise Cevdet ve Yunan Ordusu’na olan inancını kaybettiğini dile getirdi. Artık Yunan Ordusu’nun bir mensubu olmadığını belirten Leon, önemli bir karar aşamasındaydı. Ali Kemal’in oğlu olduğunu öğrenen Veronika ise Azize’nin kapısını çaldı. Yıllar önce kaybettiği oğlunu yeniden kazanmak isteyen Veronika, Azize’nin de kendisine yardımcı olmasını istedi.

Mustafa Kemal Paşa’dan aldığı emir doğrultusunda Cevdet, Azize’ye Yunan Ordusu’ndaki görevini sonlandıracağını müjdeledi. Azize ve ailesi tarafından büyük sevinçle karşılanan havadis, Ankara’ya gitmeleri yolundaki en büyük engeli de kaldıracaktı. Lakin Azize’nin aldığı mektup, Cevdet ve ailesini büyük bir tehlikenin beklediğinin habercisiydi.

İngiliz Charles Hamilton ise Tevfik’e yeni bir vazife verdi. Bu vazife; Mustafa Kemal Paşa’ya düzenlenecek bir suikastti. Suikastin şifrelerini çözen Yüzbaşı Yakup, Cevdet’i bu konuda uyardı. Derhal harekete geçmeleri gereken Cevdet, Mustafa Kemal Paşa’nın hayatının ve Ankara’daki Meclis’in açılması gerektiğinin önemini biliyordu.