Dolar 44,8647
Euro 52,7658
Altın 6.792,12
BİST 14.375,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Çok Bulutlu

Yılanların Öcü’nde tansiyon yükseliyor

21.10.2014
A+
A-
Yılanların Öcü’nde tansiyon yükseliyor
Google news abone ol

Yılanların Öcü’nde  bu hafta yeni bölümde neler olacak?

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan, Koliba Film imzalı dizi, yarın akşam heyecan dolu yeni bölümüyle Show TV’de izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Yılanların Öcü’nün yarın akşam Show TV’de yayınlanacak sekizinci bölümünde; Kamuran, Fatma ile Ömer’in otelde olduklarını öğrenmiş ve onları bulmuştur. Fatma, Kara Bayram’la kaçtıklarını itiraf edemeyeceği için Kamuran ile konağa dönmeye mecbur kalır. Zaten Ömer de Bayram’ın gelmeyeceğini düşünüyordur. Kamuran, Fatma’ları konağa getirdiğinde Hüsnü’nün ve Şerife’nin tavrı merak konusuyken, Fatma ise, Zahide’nin ölümünün sorumlusu olarak kendisini gördüğü için vicdan azabı çekmektedir. Şerife, Fatma’nın canını yakmak için sinsice planlar kurarken fırsat ayağına kadar gelmiştir.
Yılanların Öcü 8. Bölüm 2. Fragman

ETİKETLER: ,
MUSTAFA YAMANER