Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Suskunlar'da Ahmet Kaya ve Beni Vur fırtınası

05.03.2014
A+
A-
Suskunlar'da Ahmet Kaya ve Beni Vur fırtınası
TVAktuel.com – Show TV'nin dizisi Suskunlar'ın Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde yine Ahmet Kaya fırtınası esti.
 
Ecevit'in yıllardır sakladığı büyük sır bu akşam ortaya çıktı. Çocukken yaşadıkları olaydan dolayı tek başına mahkemede yargılanan Ecevit'in cezaevinde yalnız kalmamak için babasının da kanına girmesiyle, arkadaşlarının adını da verdiği ortaya çıktı. Ecevit'in söylemesiyle Bilal, İbrahim ve Zeki'nin de hapise girdiği belli oldu.
 
 
Dizide bu gerçekle yüzleşen Ecevit ile Bilal'in yer aldığı sahnelerde fonda, Ahmet Kaya'nın 'Beni Vur' isimli şarkısı çalındı. Şarkıyla birlikte duygusal sahneler izleyecileri ekran başına kilitlerken, sosyal medyada da yine Suskunlar fırtınası esti. Suskunlar ve dizinin bu haftaki hashtag'i olan #izinveremem Twitter'da tt listesinde üst sıralarda yer aldı.
 
 
 
 
 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.