Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Polat Alemdar artık Poyraz'ın elinde

04.03.2014
A+
A-
Polat Alemdar artık Poyraz'ın elinde

TVAktuel.com Dizi Detay-Kurtlar Vadisi Pusu'nun Perşembe akşamı yayınlanan 189. bölümünde Polat Alemdar'ın annesi, babası ve kızını kaçıran Poyraz'a karşı mücadelesi vardı.

Kurtlar Vadisi Pusu
'da Nazife Anne'yi kaçırıp tren raylarına bağlayan Poyraz, Ömer Baba'yı ise canlı canlı mezara gömdü. Kızı Elif'in de gözü bantlı fotoğrafını Polat'a gösteren Poyraz, büyük bir oyuna oynadı. Polat anne ve babasını kurtarmak için zamanla yarışırken, Nazife Anne'nin tren raylarından kurtularılma sahnesi de izleyenleri heyecanlı anlar yaşattı.

Nazife Anne'den sonra Polat bu defa mezara gömülen Ömer Baba'yı son anda kurtararak koma halinde hastaneye yetiştirdi. Kızını da Poyraz'ın elinden kurtarmak isteyen Polat, tek başına giderek Poyraz'a teslim oldu. Polat ve kızı Elif'in Poyraz'dan nasıl kurtulacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.