Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Behzat Ç'de final zamanı

04.03.2014
A+
A-
Behzat Ç'de final zamanı

TVAktuel.com-Yayınlandığı 3 sezonda Türk televizyon tarihine geçen Behzat Ç. bu akşam son defa ekranda olacak.
Televizyonların en fazla tartışılan ve ceza alan dizilerinden olan Behzat Ç. 3 yılda kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Bugüne kadar yayınlanan tüm polisiye dizilerden farklı olan dizideki karakterler hayatın içinden fırlamış kadar doğaldı.
TABULARI YIKAN DİZİ

İlk defa bir polisiye dizide argo konuşan ve kaba ama son derece samimi, hepimizin benimsediği karakterler izledik. Sürekli içki içmeleri, küfürlü konuşmaları çok eleştirildi. Emrah Serbes'in kitabından yola çıkılarak televizyona uyarlanan Behzat Ç. hep tartışmaların odağında oldu.
RTÜK'ten sayısız ceza alan Behzat Ç. meclis gündemine bile geldi. Ama muhalif komiser Behzat rolü, son bölüme kadar aynı çizgisinde devam etti. Erdal Beşikçioğlu müthiş bir oyunculuk yeteneğini de bu dizide herkese gösterdi.
ARTIK AMİRİME VEDA VAKTİ

Ve üç senedir hayatımıza giren Behzat Ç ve Cinayet Büro ekibine artık veda vakti geldi.
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 17 Mayıs Cuma akşamı 23.15'de yayınlanacak 96. bölümüyle son defa ekrana gelecek. Dizideki uzun zamandır süren tüm sırların çözülmesinin beklendiği bu bölüm sevenlerini ekran başına kilitleyecek.

Dizinin bitmesinin ardından ise ikinci filmleri olan 'Behza Ç. Ankara Yanıyor' filminin çekimlerine başlanacak. Kıbrıs ve Ankara'da çekilecek film önümüzdeki sonbaharda vizyona girecek.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.