Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Deniz Uğur ameliyat oldu

05.03.2014
A+
A-
Deniz Uğur ameliyat oldu

Adını Feriha Koydum dizisinde Vahide Gördüm’den sonra meme kanserine yakalanan Deniz Uğur, dün akşam 18.00’de İstanbul Amerikan Hastanesi’nde ameliyat oldu.

Sol göğsü alınan Deniz Uğur’un ameliyatı iki saati aşkın sürdü. Uğur’u, ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar, meme kanseri tedavisi gören Vahide Gördüm, daha önce aynı dizide rol aldığı Azra Akın yalnız bırakmadı. Vahide Gördüm, Uğur’un sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, “Ameliyatın iyi geçtiğini söylediler. Her şey yolunda. Doktorlar Deniz Uğur’un kemoterapi görmesine gerek olmadığını iletti” dedi. Gördüm, kendi tedavisinin ise mart ayına kadar devam edeceğini söyledi ve “Kemoterapi meşakkatli bir iş. Ben bir süre daha setlerden uzak kalacağım” diye konuştu.

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.