Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Polat Alemdar Memati ve adamlarını nasıl kurtaracak ? Kurtlar Vadisi 146. Bölüm Fragmanı

05.03.2014
A+
A-
Polat Alemdar Memati ve adamlarını nasıl kurtaracak ? Kurtlar Vadisi 146. Bölüm Fragmanı
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 146. bölüm fragmanı yayınlandı.

TNT ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümüyle yine nefes kesecek.

Kapalı tutulduğu yerden kendi çabalarıyla kurtulan Polat Alemdar, mekanı terk etmeden yanına İzzet Ağa'nın Polat'la aynı yerde tuttuğu hamile karısını da alır. Memati ve Abdüley, Polat'ı İzzet'in evinde sanıyor!

Polat'ı kurtarmak için İzzet'in evine giden Memati ve Abdüley, beklenmeyen misafirlerle karşılaşır. Şamir'in adamları da İzzet'in evine gelmiştir.

Kara ile Polat arasındaki restleşme devam ederken, Kara'nın oğlu Ferman'ı Amerikalıların almadığı ortaya çıkıyor. ABD'li bir yetkiliyle yemek yiyen Polat Alemdar, bir kez daha namlunun hedefinde yer alıyor.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.