Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Disko Kralı'nda Disko Gazinosu kuruldu

05.03.2014
A+
A-
Disko Kralı'nda Disko Gazinosu kuruldu

Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralı'nda dün gece 'Disko Gazinosu' yapıldı. Neşe Karaböcek, Berkant, Tulay Özer, Bedia Akartürk, Metin Ersoy, Suna Yıldızoğlu, Prenses Banu ve Hakan Eren'in katıldığı program büyük beğeni kazandı.

Programda Samanyolu'ndan Deli Gibi Sevdim şarkısı gibi, geçmiş zamanların büyük beğeni kazanmış şarkıları okundu. Televizyon başında izleyenlerin büyük beğenisini kazanan program, sosyal paylaşım sitelerinde de konuşuldu ve Twitter'da Türkiye Gündemi'ne programa katılan sanatçıların ismiyle girdi. Yapılan yorumlarda unutulmaz şarkıların unutulmaz sanatçılardan dinlemekten dolayı duyulan beğeni ifade edildi.

BAYÜLGEN'DEN KÜRTAJ YORUMU

Programın içeriğini anlatan Okan Bayülgen, son günlerde gündemi meşgul eden Kürtaj tartışmasına da esprili bir dille atıfta bulundu. Ünlü şovmen, “Programda Türkiye'nin en önemli ses sanatkarları var, bu sanatkarların şarkıları ile annelerimiz babalarımız büyüdü ve belki de bazılarımızın anneleri babaları o şarkılarla yapıldı. O yıllarda kürtaj yasaktı ve çok fazla çocuk yapıldı. Hatta öyle günlerdi ki şarkı duyan çocuk yaptı, havalar kötüydü çocuk yaptılar” dedi.

MADONNA'YA TAŞ

Okan Bayülgen, program boyunca sanatçıların bazı şarkıları Madonna gibi playback yaparak söyleyeceklerini, bazı şarkıları da Madonna'nın yapmadığı canlı performansla icra edeceklerini söyledi. İstanbul'da konser veren Madonna konser boyunca söylediği bütün şarkıları playback yaparak söylediği için tepki çekmişti.

GAZİNO KONSERLERİ

15 Temmuz'da ve 29 Ağustos'da Kuruçeşme Arena'da Gazino Show yapılacak ve Neşe Karaböcek, Seçil Heper, Muazzez Abacı ve Ümit Besen'in de aralarında bulunduğu Türkiye'nin çok önemli ses sanatçıları sahneye çıkacak

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.